TIDIGARE UPPDRAG

TA EN TITT PÅ NÅGRA AV VÅRA TIDIGARE UPPDRAG


   [Denna sida uppdateras löpande]

Vad har tidigare kunder sagt

om oss?


Badrum inklusive byte av golvbrunn i tvättrum

Erkki & Lena Mattson

"Inget verkade omöjligt. Trots hinder på vägen genomfördes badrumsrenoveringen inklusive flytt av rör både i badrum och källare inom den överenskomna tidsram.

Snyggt jobbat och tack för ert trevliga bemötande och er lyhördhet för våra synpunkter."


Badrumsrenovering

Ann Helen

"Från offert till färdigt resultat har allt skötts på ett proffsigt sätt . Har haft fullt förtroende för detta företag och att arbetet blev klart på utsatt tid och vårat badrum är toppen. Kommer även att använda företaget för vårt andra badrum under våren."


Målning av innerväggar

Stina

"Mycket bra resultat, professionellt utfört. Smidig i kontakt och mycket hjälpsam, flyttade på mina tunga möbler och garderob. Rekommenderas:)"


Renovering av rum

Johan

"En mycket trevlig, snabb och tillmötesgående hantverkare som levererar bra "pang för pengarna". Det låter som en utopi kan man tro, men det beskriver vår känsla och vi blev nöjda med resultatet. Ett litet misstag gjordes men det löstes direkt utan problem! Vi tackar för detta och kan inget annat än att ge varma rekommendationer och önska lycka till framöver!"


Cykelskjul

Michael

"Snabbt och effektivt utfört arbete, där hantverkaren visade stor lyhördhet för våra önskemål även under arbetets gång. Mycket trevligt bemötande är ett ytterligare plus."

Hjälp oss att bli ännu bättre!
Har vi hjälpt dig med något projekt? Var du nöjd med oss? Eller var du kanske mindre nöjd? Vi tar gärna emot din feedback på vårt arbete. Dina åsikter och kommentarer betyder mycket för oss och vi tar gärna till oss dem för att kunna bli ännu bättre och erbjuda bästa möjliga service till våra kunder.